Bemutatkozás

A Cool4U Automotive Kft. 2001 tavaszán kezdte meg működését, elsősorban a lakossági és jármű klímaberendezések értékesítésére alapozva tevékenységét. A járműklíma üzletág a budapesti raktárbázisra épített, 24 órán belüli házhoz szállítással a járműklíma kereskedelem meghatározó szereplőjévé vált. Több, mint 40 európai, amerikai és ázsiai beszállítónk biztosítja részünkre a kiváló minőségű termékeket.

Az alkatrész-kereskedelmen kívül nagy hangsúlyt kap tevékenységünkben a klímaszerelő szerszámok forgalmazása. Célunk, hogy a világ vezető klímaszerelő szerszámgyártóinak termékeit a partnereink részére elérhetővé tegyük.

A Mastercool több, mint 35 éve gyárt professzionális klímajavító és karbantartó szerszámokat, valamint berendezéseket. A Mastercool a legdinamikusabban növekvő gyártók között található. Sikerük alapja a folyamatosan fejlesztett és a piacra bevezetett új termékek sokasága, mellyel megkönnyítik a klímaszerelők munkáját nap mint nap. A Mastercool név egyet jelent a nemzetközi minőséggel és az innovatív termékfejlesztéssel. A Mastercool számos szabadalommal rendelkezik világszerte.

Kínálatunkban megtalálja a Mastercool klímaszerelő szerszámait, műszereit, szervizberendezéseit. A termékek a webshopunkon keresztül megrendelhetők: a legtöbb szerszámot készletről értékesítjük. Amennyiben nem találja a keresett szerszámot, akkor kérjük jelezze felénk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a szerszámok beszerzésében.

Jó böngészést kívánunk!

A Cool4U Automotive Kft. vezetősége